După ce și-au spus ”ADIO” chiar de Ziua Îndrăgostiților, Cătălin Cazacu vorbește, plin de regrete, despre relația cu Maria Simion

După doi ani de relaţie, când toată lumea îi vedea deja căsătoriţi, Maria Simion şi iubitul ei au ajuns la concluzia că ar fi mai bine să pună punct relaţiei. Iar gestul care a luat pe toată lumea prin surprindere a fost, în sfârșit, explicat de Cătălin Cazacu.

Astfel, susține fostul iubit al Mariei Simion, între ei nu a intervenit vreo ceartă care să îi despartă, ci, pur și simplu, relația lor ajunsese într-un punct în care nu mai evolua.
”Nu ne-am despărțit cu pahare sparte, uși trântite și nici vorbe aruncate. Ne-am trezit pur și simplu învinși de soartă, o soartă care, în decursul timpului, în lupta cu povestea noastră de iubire, a jucat de multe ori murdar și s-a aliat cu oricine și orice. Din păcate, această lupta a erodat din noi, fără ca noi să ne dăm seama sau să putem să ne apărăm. Maria mi-a oferit cele mai frumoase și intense clipe din viața mea, m-a făcut un om mai bun, așa cum eu nu puteam să reușesc să fiu vreodată”, spune, cu regret în glas, Cătălin Cazacu., Cu toate acestea, precizează el, relația lor, chiar dacă acum nu mai există, ar putea, în viitor, să fie reînodată. ”Nu pot să spun că nu ne vom împăca, nu știu ce ne rezervă viitorul”, a mai precizat el.
În altă ordine de idei, Maria a decis să marcheze și ea momentul despărțirii cu un nou tatuaj. Frumoasa creatoare de modă a decis să își tatueze două inimioare, una pe glezna piciorului stâng și cealaltă pe cea a piciorului drept, simbolizând, explică ea, ideea că ”Dragostea adevărată nu moare niciodată”.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro