VIDEO / După pomana cu scandal, începe războiul pentru Oana Zăvoranu? Maria Dragomiroiu: "S-o lase pe mama ei să se odihnească în pace!"

Oana Zăvoranu a dat miercuri de pomană hainele şi lucrurile de valoare ale mamei sale. Maria Dragomiroiu nu este de acord cu decizia Oanei de a dona toate lucrurile Marioarei.


Sute de oameni au venit la vila din Afumaţi ca să pună mâna măcar pe un lucru care i-a aparţinut Marioarei Zăvoranu. Maria Dragomiroiu consideră că nu este bine ce a făcut vedeta.

"De ce să faci asta? Nu e normal să faci aşa. S-o lase pe mama ei să se odihnească în pace. Pe mine m-a durut inima. Nu e de apreciat. Să se gândească cu drag la ea că mama este numai una", a declarat Maria Dragomiroiu, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, la 66 de ani. Oana Zăvoranu şi mama ei reluase scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Imaginile care te vor şoca! Ce au făcut oamenii ca să pună mâna pe costumele Marioarei Zăvoranu de mii de euro

VIDEO / Ce crede Mărioara despre faptul că Oana a dat de pomană hainele ei? Parapsihologul Lucian Iordănescu face lumină


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro