VIDEO / Ce crede Mărioara despre faptul că Oana a dat de pomană hainele ei? Parapsihologul Lucian Iordănescu face lumină

+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a organizat, miercuri, o acţiune caritabilă chiar în casa de la Afumaţi şi a dat oamenilor nevoiaşi hainele pe care Mărioara le purta cu mândrie în emisiuni de televiziune sau la alte evenimente.

Ce părere are defuncta despre gestul fiicei sale? Unul dintre cei mai cunoscuţi parapsihologi din România face lumină. "Mai devreme am căutat sufletul ei (n.r Mărioara) şi era afară. Într-un fel ea se bucură că Oana a făcut asta. Sipritul Mărioarei este şi o să fie în această casă, pentru că este vila ei. Mărioara o să-i viziteze pe cei care au cumpărat vila. Oana s-a rupt de Mărioara", a declarat Lucian Iordănescu pentru emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, la 66 de ani. Oana Zăvoranu şi mama ei reluase scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

FOTO / Apariţie ŞOC la vila din Afumaţi. În timp ce zeci de oameni se înghesuiau să primescă bunurile Marioarei de pomană, toate privirile s-au întors către ea! "Nu se poate aşa ceva!? Nu a murit? E în carne şi oase"

Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment: "Voi dona absolut tot ce mama mea a iubit!"

VIDEO / S-a găsit comoara îngropată de Mărioara Zăvoranu în casa de la Afumaţi! Unde zace averea

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro