VIDEO / Imaginile care te vor şoca! Ce au făcut oamenii ca să pună mâna pe costumele Marioarei Zăvoranu de mii de euro

Sute de oameni s-au adunat în faţa casei Mărioarei Zăvoranu pentru a prinde măcar un lucru care a aparţinut răposatei. Cei prezenţi au aşteptat ore bune pentru ca Oana Zăvoranu să deschidă porţile vilei din Afumaţi, dar nu au plecat cu mâna goală.


Din dorinţa de a pune mâna pe cât mai multe lucruri de-ale Marioarei Zăvoranu, oamenii s-au îmbulzit şi s-au împins atât afară, cât şi în interiorul casei.

"Nu mai împingeţi că vă rupeţi oicioarele şi mâinile!", le-a spus reporterul de la "Un show păcătos" oamenilor prezenţi. "Lucrurile cu care un om a venit la tv au o amprentă. Nu încape în discuţie. Cel mai ieftin costum era 1000 euro", a spus vedeta.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, la 66 de ani. Oana Zăvoranu şi mama ei reluase scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

FOTO / Apariţie ŞOC la vila din Afumaţi. În timp ce zeci de oameni se înghesuiau să primescă bunurile Marioarei de pomană, toate privirile s-au întors către ea! "Nu se poate aşa ceva!? Nu a murit? E în carne şi oase"

Îmbulzeală ca la urs pentru bunurile Marioarei Zăvoranu! Sute de oameni s-au înghesuit în faţa vilei din Afumaţi

Incidente neplăcute la casa Mărioarei Zăvoranu! A venit POLIŢIA şi AMBULANŢA în faţa vilei din Afumaţi! O femeie a leşinat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro