După zile de speculaţii, adevărul iese la iveală! Cine a sfătuit-o pe Oana Roman să divorţeze? Care a fost motivul pentru care vedeta i-a spus PA-PA lui Marius?

Oana Roman și Marius Elisei par să fi ajuns, definitiv, la sfârșit de drum. Sau, cel puțin, cărările lor se vor despărți, definitiv, singura lor legătură urmând să rămâna micuța lor fiică, greu încercată și ea în ultima vreme. Reporterii Spynews.ro au discutat cu unul dintre cie mai apropiați oameni de cuplul Roman-Elisei, iar lucurile mărturisite, cu greutate, ne-au șocat.

”Problemele lor sunt extrem de vechi, iar relația lor scârțâia de multă vreme. De altfel, una dintre persoanele care și-au dat seama că este o relație toxică și, cu eleganță, dar fermitate, a spus-o a fost Mioara Roman”, ne-a mărturisit sursa din apropierea cuplului pe care îl formau Oana și Marius.


Iar eforturile Oanei, în ciuda sfaturilor celor apropiați au fost uriașe. Iar răsplata... inexistentă. Pentru că, deși Oana ar fi făcut orice pentru a-i face pe plac lui Marius, acesta, spun sursele noastre, continua să nu observe aceste lucruri. Ba mai mult, adeseori, ajungea puțin ”afumat”, seara, acasă. ”Oana îi reproșa că bea, dar el.... el se mulțumea să facă scandal și să urle la ea. Evident, cum locuiesc cu micuța Isabella, fetița era de față. Era deja terorizată, se speria îngrozitor în acele momente. Ca să calmeze spiritele, Oana îi cerea să iasă puțin la plimbare, să se liniștească. Iar Marius pleca... Și nu se întorcea toată noapte, iar când venea, venea în aceeași stare, tot obosit, tot pus pe scandal”, ne-a mai dezvăluit sursa citată.

Citește și: spynews.ro/monden/exclusiv-prima-declaratie-oficiala-a-lui-marius-elisei-despre-posibilul-divort-de-oana-roman-122515.html
Culmea, în tot acest timp, atunci când era treaz, Marius emitea pretenții. ”Îi cerea tot timpul Oanei să slăbească. Ea chiar a și reușit acest lucru, dar el tot nu era mulțumit. S-a dat peste cap cu tot felul de diete detox, dar degeaba, el nu era mulțumit și nici nu o încuraja, ba chiar dimpotrivă”, ne-a mai mărturisit apropiatulu cuplului.


Normal, după atâtea probleme, nici lucrurile nu mai mergeau așa cum trebuie între cei doi, ca soț și soție. Mai exact, între ei intervenise o barieră, iar momentele tandre, normale într-un cuplu, erau inexistente. ”Viața lor intimă era egală cu zero. De foarte mult timp. Între ei era doar scandal, și atât”, ne-a mai explicat sursa respectivă.

Citește și: spynews.ro/monden/marius-elisei-totul-despre-divortul-de-oana-roman-deocamdata-trebuie-sa-spal-cu-oana-niste-rufe-122774.html
Culmea, cea care i-a deschis ochii, cu adevărat, a fost și cea care, ani la rândul, le-a fost cel mai devotat suporter. Mai exact, Mioara Roman, mama Oanei, femeia care, de-a lungul timpului, a fost mai mult decât îngăduitoare cu Marius. ”La un moment dat, cu ceva vreme în urmă, Mioara i-a spus Oanei: ”Termină mai repede relația cu Marius pentru că îți distruge viața”. Dar Oana a tot încercat, a tot încercat să îi mai dea o șansă bărbatului de lângă ea. Tot încerca să îl ajute, făcea tot ce îi stă în putință să aibă grijă de casă. Dar Marius avea alte preocupări: el voia să aibă parte de faimă și să câștige, repede, bani mulți”, explică sursa noastră.

Citește și: spynews.ro/monden/ce-a-spus-mioara-roman-despre-despartirea-fiicei-sale-si-a-lui-marius-elisei-ia-parut-rau-dupaaia-si-eu-122610.html
Dar, într-un final, momentul în care Oana a decis să nu îi mai acorde nicio șansă lui Marius a fost cel în care, din întâmplare, a descoperit lucrul pe care nicio femeie atât de greu încercată nu îl poate accepta cu ușurință: discuții cu alte femei, în scopul evident de a avea o relația paralelă, secretă.

Mai mult, culmea, Marius îi scria chiar și fostei sale iubite, invitând-o la Pitești, la magazin. Și nu pentru cumpărături... ”Nu mai e nicio cale de întoarcere”, a concluzionat sursa noastră, cu tristețe, văzând că încă un cuplu își spune ”Adio” și se destramă, chiar dacă, acasă, victima inocentă este o fetiță, Isabella, un copil care are nevoie de ambii părinți...

Mai multe dezvăluiri, în exclusivitate, veți putea afla, de la ora 13.00, la Star Magazin, doar la Antena Stars


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro