Ellie White, mai sexy ca oricând! Şi-a schimbat look-ul şi a "spart" mii de euro pe... sutiene!

+2 click pentru
galerie

Ellie White şi-a surprins fanii cu  un nou look. Frumoasa cântăreaţă şi-a schimbat culoarea părului, poartă bucle, iar ţinutele de scenă sunt compuse din piese provocatoare de la Victoria's Secret.  Tânăra recunoaşte că punctul de inspiraţie al schimbării de look a fost Rihanna, care este de asemenea cântăreaţa ei preferată.

"Este prima schimbare semnficativă de look din ultima perioadă. Rihanna se numără printre cântăreţele mele preferate, mereu am admirat-o pentru vocea şi look-ul său, iar coafura ei este impecabilă. La rândul meu am încercat buclele şi mi-am deschis părul. Acum are o nuanţă de ciocolatiu, însă plănuiesc să-l deschid şi mai mult. Baieţelul meu este cel mai încântat. Se joacă toată ziua cu mâinile în buclele mele. Încearcă să mi le aranjeze. Este tare haios", spune Ellie White.

2000 de euro este suma pe care a cheltuit-o cântăreaţa pentru ţinutele de scenă, mai ales pentru sutienele şi bustierele Victoria's Secret.

"Iubesc lenjeria de la Victoria's Secret, iar câteva piese din ultima lor colecţie le-am adaptat pentru ţinutele mele de scenă. Am gândit împreună cu stiliştii mei câteva ţinute provocatoare, sexy, fără a aparea însă mult prea dezbrăcată pe scenă. Piesele forte de lenjerie sunt acoperite cu o rochie din voal. Mereu am considerat că e mai sexy să sugerezi formele corpului decât să araţi totul", mai declară Ellie White.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro