Acces Direct. Carmen Brumă, secretele meniului de după Sărbătorile de Iarnă. Cum să slăbești cât mai eficient: ”De bază este alimentația”
De Georgiana Prodan.
Publicat pe 11.01.2022 la 17:30
Actualizat pe 11.01.2022 la 17:30
Carmen Brumă a fost prezentă în platoul de la Acces Direct înainte de Sărbătorile de Iarnă și a dat mai multe sfaturi prin care să nu acumulăm prea multe kilograme în plus, datorită sau din cauza meniului de Crăciun și de Revelion. Ei bine, pentru multe persoane, lucrurile nu au mers ca pe roate, așadar iată secretele meniului de după Sărbători, pentru cei care doresc să slăbească!
- Ce putem mânca într-o zi pentru a slăbi sănătos
- Sfaturile oferite de Carmen Brumă
- Mișcarea este, de asemenea, foarte importantă
Kilogramele în plus, mai ales după perioada Sărbătorilor de Iarnă, le dau bătăi de cap multora dintre români. Carmen Brumă ne învață cum să slăbim, însă nu oricum, ci sănătos, după Crăciun și Revelion.
Carmen Brumă, secretele meniului de după Sărbătorile de Iarnă
Carmen Brumă a povestit, în exclusivitate la Acces Direct, ce alimente sunt recomandate să consumi, dar și ce exerciții fizice sunt indicate să practici pentru a slăbi sănătos. Carmen Brumă a subliniat faptul că ”secretul” pentru a avea un trup de invidiat este unul cât se poate de simplu și anume disciplina.
Nutriționista a mărturisit că, în astfel de cazuri, este vorba despre alimentație și sport, cu precizarea că alimentația este pe primul plan. De asemenea, mișcarea este facultativă, însă acest lucru nu înseamnă că sportul nu este foarte important.
Carmen Brumă a subliniat faptul că mișcarea este foarte importantă, mai ales în procesul de menținere și pentru o stare bună de sănătate.
Ce putem mânca într-o zi pentru a slăbi sănătos
Nutriționista a recomandat, printre alte alimente, chiar și mușchiul de porc, spunând că este o carne sănătoasă, din punct de vedere caloric, fiind similară cu pieptul de pui, însă mult mai gustoasă.
De asemenea, Carmen Brumă a explicat că acești carbohidrați lenți sunt foarte importanți, deoarece mențin senzația de sațietate mai multe ore, așadar nu vom fi ”atrași” să mâncăm din oră în oră.
De exemplu, pentru micul dejun putem opta pentru un iaurt cu fulgi de ovăz, la prânz o ciorbă, cu două linguri de smântănă, dar și două felii de pâine.