Panică în showbiz! Soţul Corneliei Catanga a dispărut fără urmă! A spus totul în direct, la Antena Stars

+3 click pentru
galerie

Panică în showbiz! Soţul Corneliei Catanga a dispărut fără urmă! A spus totul în direct, la Antena Stars © arhivă

Veste şoc în lumea mondenă! Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a dispărut fără urmă. A plecat de acasă şi de atunci... nicio veste.

Cornelia Catanga trebuia să vină în platoul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars alături de soţul ei, Aurel Pădureanu. Doar că... nici urmă de el! Înainte să părăsească platoul, Cornelia Catanga a spus lucrurilor pe nume, gândindu-se că poate cineva o va ajuta să dea de soţul ei. 

Aurel Pădureanu a dispărut de ore bune, iar ea... nu mai ştie nimic de el. Artista a încercat să dea de soţul ei, l-a sunat în repetate rânduri, dar... degeaba. Toată noaptea de joi spre vineri a stat cu grijă, lângă telefon, că na, poate-poate apare sau sună! Dar din nou... nimic. 

Nici Alexandru nu a dormit, a stat alături de Cornelia Catanga, cu acelaşi gând: "Oare unde o fi?"

"Bomba bombelor! Sunt foarte necăjită! Ieri a fost 7, da? A plecat ieri la orele 20 şi nici la ora când am plecat eu nu a venit! Nici la telefon nu mi-a răspuns. E prima oară! Noi avem 35 de ani de căsnicie... e prima dată. Nici Alexandru nu a dormit toată noaptea... eu am dormit doar o oră. Sunt supărată!", a declarat Cornelia Catanga în platoul emisiunii Star Matinal. 

Producătorii emisiunii au încercat şi ei să facă imposibilul: să dea de Aurel Pădureanu. Nici eu nu au reuşit, sub privirile Corneliei Catanga, care, oricum ar fi fost situaţia, şi-ar fi dorit să ştie că soţul ei este în regulă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro