Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, declaraţii bombă despre divorţ! Cum au rămas lucrurile, de fapt, între ei. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, declaraţii bombă despre divorţ! Cum au rămas lucrurile, de fapt, între ei. VIDEO © captură video

Au băgat actele de divorţ, în presă au apărut imagini că ar fi fost agresată, dar ea îi strigă iubirea mai tare ca niciodată. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au surprins pe toată lumea când şi-au făcut apariţia la un eveniment cu ştaif, acolo unde Bianca a fost premiată. Cum au rămas, de fapt, lucrurile între cei doi?

Fac ei ce fac şi tot ajung pe primele pagini ale tabloidelor! La scurt timp după ce au anunţat divorţul, au apărut fel de fel de informaţii conform cărora Bianca Drăguşanu a fost agresată de Alex Bodi. Apoi, şi-au făcut apariţia la un eveniment, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Dacă iniţial au fost ceva mai rezervaţi privind discuţia despre divorţ, de data aceasta au spus lucrurilor pe lume. 

Alex Bodi a dat startul mărturisirilor bombă, pentru Antena Stars! Bărbatul a declarat că, după ce "se potolesc apele" între el şi Bianca Drăguşanu, lucrurile revin la normal. Motiv pentru care, ar prefera să nu mai vorbească despre viaţa personală atât de mult. Despre divorţ, Alex Bodi a spus clar că... "încă nu este". Aşa că, nu ne rămâne de făcut decât să aşteptăm să vedem cum evoluează situaţia, de acum înainte!

"Suntem împreună, suntem bine. Am declarat că nu o să mai vorbim despre viaţa noastră personală, sincer, la noi sunt chestii verbale. Când se potolesc apele nu ai ce să împaci. Revin lucrurile la normal. Încă nu este divorţ. Noi le ştim pe ale noastre. O să găsim o altă modalitate să nu mai declarăm, să ştim noi ce ştim", a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Bianca Drăguşanu s-a asigurat că interviul acordat pentru Star Matinal nu lasă loc de interpretări aşa că, a precizat că ea şi soţul ei fac tot ce este posibil pentru ca mariajul să fie unul fericit. Acum, nu le lipseşte nimic şi, mai mult, Alex Bodi i-a dovedit că nu poate trăi fără ea.

"Eu sunt foarte fericită şi foarte mândră. Consider că sunt un om echilibrat şi puternic. Consider că nimic nu este întâmplător şi cred că soţul meu va face tot ce este posibil să avem o căsătorie frumoasă şi să fim doi oameni fericiţi împreună. Nu ne lipseşte absolut nimic. Sper să ne dea Dumnezeu înţelepciunea să ne putem bucura de ceea ce avem, pentru că alţi oameni ar face orice să aibă ce avem noi: copii, sănătate. (...) Nu ne leagă altceva decât ceea ce suntem noi doi. Mi-a dovedit că nu poate trăi fără mine şi că mă iubeşte foarte mult", a completat Bianca Drăguşanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest