Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi. "Îl iubesc, dar mă cert cu amanta lui"

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi. "Îl iubesc, dar mă cert cu amanta lui" © Spynews.ro

Răsturnare de situaţie în cazul Biancăi şi a lui Alex Bodi. După ce au anunţat divorţul, cei doi s-au afişat împreună, în această seară, la un eveniment monden, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se încăpăţânează să ţină primele pagini ale ziarelor mondene. Deşi au anunţat divorţul, iar apoi au fost surprinşi în ipostaze amicale la cină, pentru ca mai apoi să fie filmaţi în timp ce se certau pe stradă, acum, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şochează din nou. Au mers împreună la un eveniment monden şi totul părea că decurge cum nu se poate mai bine.

Bianca Drăguşanu a făcut şi primele declaraţii despre împăcare, precizând că totul este bine între ea şi soţul său, însă aceasta s-a ferit să spună mai multe lucruri, mărturisind că mai întâi vrea să aibă o discuţie cu cel care încă îi este soţ, iar mai apoi amândoi vor sta de vorbă cu presa şi vor spune cu exactitate ce se întâmplă între ei.

"Te rog nu mai insista (n.r despre divorţ). Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri", a spus blondina.

Moment tensionant între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi

Un moment ceva mai delicat între ei a avut loc la puţin timp după ce blondina a oferit primele declaraţii reporterului XNS. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au plecat cu maşina, însă reporterul a fugit după ei, moment în care a surprins o discuţie ceva mai acidă. Fără să-şi dea seama că este filmată, Bianca Drăguşanu i-a reproşat lui Alex Bodi că îi interzice anumite lucruri. "Ei îi permiţi, dar eu nu am voie", i-a spus Bianca Drăguşanu lui Alex Bodi. Întrebată de reporterul XNS ce se întâmplă, Bianca Drăguşanu a spus că se ceartă cu amanta soţului ei. Deşi a făcut această declaraţie vizibil nervoasă, Bianca Drăguşanu a încercat să dreagă mai apoi lucrurile, precizând că a glumit. Aşa să fie?

"Mă cert cu amanta soţului meu. Am glumit", a spus Bianca Drăguşanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro