Botez spectaculos la malul mării! Ştefan Bănică Jr. şi Gică Hagi au fost în centrul atenţiei. VIDEO

Botez spectaculos la malul mării! Ştefan Bănică Jr. şi Gică Hagi au fost în centrul atenţiei. VIDEO © captură video

Botez spectaculos la malul mării în lumea bună a afaceriştilor machedoni. Invitaţi de seamă, printre care şi Gică Hagi şi Ştefan Bănică Jr.

Mare petrecere mare în lumea bună de la malul mării. Iar când machedoni cu sume mari în conturi se adună, bineînţeles că iese o petrecere de toată frumuseţea! De data aceasta, afaceriştii constănţeni au organizat un botez care ar stârni invidia şi la casele cele mai mari. 

Locaţia a fost una extravagantă, unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, iar decorul îşi tăia răsuflarea.

Invitaţii au fost unul şi unul, printre care şi celebrul Gică Hagi, care a dansat toată noaptea pe ritmuri machedoneşti.

Şi pentru că tot am pomenit de nume mari, invitat de seama a fost Ştefan Bănică. Artistul a întreţinut atmosfera, a dansat şi a cântat celebrele lui piese, îndrăgite de toată lumea. 

Însă şi Stefan Bănică a avut parte de o surpriză de proporţii, deoarece şi-a serbat ziua de naştere chiar pe scenă, iar invitaţii i-au pregătit un tort fabulos şi i-au cântat "La mulţi ani". 

Tot la capitolul tort rămânem, deoarece tortul micuţului abia creştinat a fost unul deosebit, cu nuanţe de albastru şi cu decoraţiuni interesante sub formă de carusel, care a fost de altfel şi tematica petrecerii, potrivit Antena Stars.

Stefan Bănică Jr, de la o petrecere la alta

Recent, Ştefan Bănică Jr. şi-a creştinat cel de-al treilea copil la un restaurant cu ştaif din nordul Capitalei. Deşi la eveniment nu au participat decât cele mai apropiate persoane, distracţia a fost la ea acasă! Totul, de dragul lui Alexandru, copilul artistului şi al Laviniei Pîrva.


facebook whatsapp twitter pinterest