Câţi bani le-a pregătit Anamaria Prodan copiilor! "Fiecare trebuie să se descurce" / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Câţi bani le-a pregătit Anamaria Prodan copiilor! "Fiecare trebuie să se descurce" © captură video

Nu există ceva ce nu şi-ar permite, se plimbă, are grijă să se răsfeţe şi are o viaţă de invidiat. Conturile sunt doldora, dar Anamaria îşi administrează fiecare leu din cont. Însă, cel mai mult, Anamaria Prodan îşi doreşte ca cei trei copii ai săi să înveţe să înmulţească toţi banii pe care îi face ea!

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au un mariaj fericit de mai bine de 11 ani. De ceva timp, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se plimbă prin toate colţurile lumii şi pentru joburi, şi pentru copii. Anamaria Prodan este mama a doua fete, Rebecca, în vârstă de 19 ani şi Sarah, de 18 ani. Ambele, din mariajul anterior. Cu Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan îl are pe Bebeto, băieţelul de 10 ani. 

De asemenea, din mariajul lui Laurenţiu Reghecampf cu Mariana Boldea, a rezultat Luca, acum în vârstă de 18 ani.

Îşi permit orice, dar ce au cel mai de preţ sunt copiii! Sarah locuieşte în Statele Unite ale Americii, unde face performanţă în baschet. Recent, Anamaria Prodan a şi fost să o susţină, la primul meci din acest sezon. 

Rebecca este studentă la Maragoni şi are un program care o sperie pe Anamaria Prodan. Învaţă din greu şi, la fel ca şi Sarah, îşi doreşte să o depăşească pe impresară. Acest lucru nu o face pe Anamaria Prodan foarte, foarte fericită! Bebeto este căpitan de echipă, iar Luca locuieşte cu mama sa, Mariana, în Germania. 

"Este o viaţă palpitantă...pe care mi-am planificat-o de când am înţeles că sunt fata Ionelei Prodan... să trăiesc aceeaşi viaţă pe care a trăit-o mama, una glamuroasă, în lumina refletoarelor", a specificat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Întrebată dacă există ceva nu şi-ar putea permite să cumpere cu bani, Anamaria Prodan a spus clar că NU! Iar copiii ei sunt încurajaţi să facă mai mult! În fiecare lună, fiecare primeşte o sumă de bani cu care trebuie să se descurce. În funcţie de performanţele pe care le au la şcoală sau în sport, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf mai scot ceva din buzunar!

"Eu fac bani ca fetele şi băieţii să nu ducă lipsă de nimic... fiecare dintre ei are o sumă lunară, cu care trebuie să se descurce şi dacă una are performanţe extraordinare, primeşte bonus", a mai spus impresara.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro