Controverse în jurul logodnei Simonei Halep! Ce susţine acum cel care a dat-o de gol, după ce sportiva a negat totul / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Controverse în jurul logodnei Simonei Halep! Ce susţine acum cel care a dat-o de gol, după ce sportiva a negat totul / VIDEO © arhivă

După ce zilele acestea în presă s-a tot scris că Simona Halep şi afaceristul Toni Iuruc s-ar fi logodit, ba chiar au apărut şi imagini de la petrecere, toată lumea aştepta o reacţie din partea tenismenei. Reacţia a apărut, însă nu este cea la care ne-am fi aşteptat. Acum, noi dezvăluiri şochează!

Simona Halep a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, acolo unde a menționat că nu s-a logodit și nici nu pomenește ceva de o nuntă. 

"Contrar știrilor apărute în presa din România, am vrut să anunț că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunții. Apreciez că duc o viață care mă aduce în atenția publicului, însă zvonurile legate de viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false. Mă voi asigura că voi împărtăși toate veștile bune cu voi în ceea ce privește o viitoare logodnă!", este mesajul tenismenei.

Cu toate acestea, cel care a dat-o de gol pe Simona Halep, încă susţine că tenismena noastră s-a logodit, însă este o chestiune de timp până când îşi vor asuma în mod public această decizie.

Mai decât atât, jurnalistul care a dat zvon în toată ţara spune că există şi o explicaţie pentru care această petrecere a fost făcută în mare taină. Se pare că în tradiţia machidonilor, evenimentului de acest gen i se mai spune: "se dă semnul" iar viitorul mire are un rol foarte bine stabilit. Astfel că Toni Iuruc, conform obiceiului, i-a oferit Simonei inelul de logodnă, iar apoi a cerut-o şi de la tatăl ei, potrivit Antena Stars.

Toate ştirile legate de acest subiect au luat naştere după ce jurnalistul afirma sâmbătă la ora 22:23 că în acele momente are loc petrecerea de logodnă a tenismenei. Ulterior, la doar câteva minute, la ora 22:53, bărbatul a repostat această informaţie, probabil, din dorinţa de a fi cât mai credibil.

Şi-a menţinut poziţia şi în momentul în care urmăritorii Simonei i-au reproşat că minte, mai ales că, Simona infirmase aceste zvonuri. În ciuda acestor atacuri, jurnalistul s-a apărat şi a spus că în lumea greilor din sport există această practică, şi anume, de a face genul acesta de petreceri în secret, ba mai mult a amintit şi de un alt caz celebru, logodna lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu.

Eveniment pe care, acelaşi jurnalist ca în cazul Simonei, îl comunicase, dar atât Mutu cât şi Alexandra au infirmat ştirea la vremea aceea. Ulterior, au recunoscut totul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro