Farsă de proporţii gândită de unul dintre concurenţi de la "Dragoste fără secrete"! Musafirii s-au speriat îngrozitor

Farsă de proporţii gândită de unul dintre concurenţi de la "Dragoste fără secrete"! Musafirii s-au speriat îngrozitor © Captură video

Cuplul Edith şi Ali, de la "Dragoste fără secrete", au fost nevoiţi să primească în aparamentul lor, în cadrul "îndatoririi zilnice", cuplul Carmen şi Cătălin. Bineînţeles, nu a lipsit nici mama lui Cătălin, Nicoleta. Cei trei habar n-aveau ce farsă de proporţii le-au gândit gazdele apartamentului!

După cum au intrat pe uşă, întrebarea lor a fost "Unde e Ali?". Iubita acestuia, Edith, le-a spus că Ali nu s-a simţit prea bine, i-a curs sânge din nas şi este la spital. Greu de convins din fire, Carmen a început să scormonească prin casă, convinsă de faptul că Ali se ascunde, însă fără rezultat. Resemnaţi cu gândul că Ali nu este, cei trei s-au aşezat, rând pe rând, pe canapea din sufragerie. Fără să ştie că Ali era ascuns exact sub acea canapea! 

La momentul oportun, când toată lumea era relaxată, Ali a scos un urlet strident, de era să crape inima în doamna Nicoleta, în timp ce Cătălin a sărit în sus, iar Carmen a rămas "îngheţată" de spaimă. Numai cei doi complici, Edith şi Ali se sufocau de râs, bucuroşi de boacăna realizată.

Într-un final, chiar şi "victimele" au admis că a fost o farsă bună şi s-au amuzat şi ei de cele întâmplate.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro