Cătălin de la „Dragoste fără secrete” îi răspunde lui Laurențiu, după ce acesta l-a numit caz social: „Nu mi-e rușine că sunt sărac”

+3 click pentru
galerie

Cătălin de la „Dragoste fără secrete” îi răspunde lui Laurențiu, după ce acesta l-a numit caz social: „Nu mi-e rușine că sunt sărac” © captură video

Astăzi, la „Dragoste fără secrete” s-a dat un adevărat război între Laurențiu și Cătălin, cel din urmă fiind acuzat că își expune mult prea mult problemele din viața personală și a devenit un caz social. După ce a ascultat ceea ce avea de spus Laurențiu la adresa lui, dar și la adresa lui Carmen și a mamei sale, Cătălin a pus punctul pe i. 

Cătălin de la „Draggoste fără secrete” a fost extrem de afectat de faptul că Laurențiu l-a numit caz social și a simțit nevoia să se apere. Concurentul a mărturisit că nu îi este rușine cu faptul că are o situație financiară mai proastă și că nu a cerut nimic, niciodată, de la nimeni. 

„Vreau să închei cu toate chestiile astea, că am venit aici ca un caz social sau să cer ceva. Lumea care mă cunoaște a spus pe internet ce a spus despre mine, nu mi-e rușine că sunt sărac. Nu voiam să se afle chestia asta, dar dacă lumea a cerut chestia asta, mi-am oferit toată viața pe tavă” a spus Cătălin, la emisiunea „Dragoste fără secrete”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest