Flick şi-a luat bătaie în direct, la Antena Stars! Ce s-a întâmplat şi cum a reacţionat Domnul Rimă / FOTO

+6 click pentru
galerie

Flick şi-a luat bătaie în direct, la Antena Stars! Ce s-a întâmplat şi cum a reacţionat Domnul Rimă / FOTO © Instagram

Să vezi şi să nu crezi! Flick, prezentatorul matinalului de la Antena Stars, s-a ales cu o mamă de bătaie, chiar în direct. Cum a reacţionat Domnul Rimă? Ei bine, pare greu de crezut, dar a dat bir cu fugiţii! 

Ediţia de joi, 7 noiembrie, a emisiunii Star Matinal de la Antena Stars a adus şi un mic incident neprevăzut. Totul a început când Flick a găsit un marker şi s-a gândit să-i facă colegului său, Popescu, portretul! Toată lumea ştie cât de talentat este la rime, dar la desen cum se descurcă?

S-a gândit şi a făcut! L-a aşezat pe Popescu ca model în mijlocul platoului şi, uşor, uşor, după ce s-a semnat, Flick a început să deseneze un porc. Popescu aştepta cu nerăbdare să vadă rezultatul, mai ales că nu ştia de talentul lui Flick la desen şi chiar se gândea ce ar putea să facă cu portretul. 

"Mi-a venit o idee... vreau să-ţi fac portretul. Dincolo de poezie, fac şi eu pictură vie!", a spus Flick.

"Am un perete gol şi chiar aş vrea să-mi pun portretul, cu semnătura ta.", a precizat Popescu.

Flick şi-a jucat rolul până la capăt, l-a mai sfătuit din când în când pe Popescu să nu se mişte ca portretul să iasă perfect. 

"Nu te mişca, te fac! Nu ştiu cum să-ţi fac umerii... Stai aşa că e pierdut aici... Te fac acum..."

"Ai terminat? Hai că-s curios", şi-au mai spus cei doi.

A venit momentul! Flick a întors "opera de artă" spre Popescu, iar acesta, când a văzut, nu s-a abţinut şi uite aşa, prezentatorul şi-a luat bătaie în direct la Antena Stars. Apoi, a fugit repede-repede din platou şi a sperat că Popescu nu-l va prinde din urmă. Printre râsete, emisiunea a continuat! La fel şi înţepăturile la adresa desenului.

"Băi! Da nu ţi-e mă ruşine?! Fi-ţi-ar portretul să fie!"

Ce s-a întâmplat cu portrerul? Popescu a rupt hârtia şi a băgat-o în buzunar. Oare chiar vrea să ducă opera de artă acasă, în aceste condiţii?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro