Imagini bombă din scandalul momentului. Soția furioasă a manelistul Ali Sultanu și amantă însărcinată s-au luat la bătaie în direct. ”Ia mâna de pe mine”

Imagini bombă din scandalul momentului. Soția furioasă a manelistul Ali Sultanu și amantă însărcinată s-au luat la bătaie în direct. ”Ia mâna de pe mine” © captura foto

Situația pare să degenereze în scandalul momentului din showbiz. După ce Flori a stat față-n față cu soția bărbatului cu care susține că are un copil și că au avut o relație, iată că lucrurile au luat o întorsătură serioasă. Cele două s-au luat la bătaie în direct. 

Flori, dansatoarea însărcinată, a stat pentru prima oară față-n față cu soția bărbatului cu care zice că are un copil. Bineînțeles, femeii nu i-a picat deloc bine situația creată și chiar a mărturisit că vă divorța de soțul ei în urma acestui scandal, însă scandalul nu pare că se va termina atât de ușor.

Deranjată peste culme de ce se întâmplă acum în viața familiei ei, soția lui Ali Sultanu s-a ridicat de pe canapeaua din platoul Agenția Vip și a sărit la bătaie asupra dansatoarei însărcinată. 

Femeia nu a putut să mai reziste lucrurilor pe care aceasta poveste că le-a trăit cu soțul ei și în momentul în care a izbucnit a îmbrâncit-o pe tânără, a tras-o de haine și i-a adresat cuvinte dure și jignitoare.

”Ia mână de pe mine”, i-a spus soția bărbatului infidel în momentul în care aceasta a vrut să calmeze spiritele, dar de fapt a făcut ca situația să continue și mai mult și ulterior nici el nu a ezitat să-i adrese cuvinte jignitoare femeii cu care se pare că s-a iubit și pe care chiar a lăsat-o însărcinată. 

Nu a vrut să recunoască relația!

 Ali Sultanu a negat cu vehemență faptul că el și Flori dansatoarea au avut o relație, însă până la urmă a recunoscut că s-a iubit cu bruneta.  ”Nu pot să o numesc relație faptul că ne-am văzut de mai multe ori, am fost la evenimente. Am ajutat-o, i-am plătit chiria de foarte multe ori, am fost alături de ea[...] Ești mai vulpiță ca vulpița”, spune cântărețul la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro