Scandalul momentului în showbiz. Soția furioasă a manelistul infidel, față-n față cu amanta insărcinată. Replici dure între cele două femei

Scandalul momentului în showbiz. Soția furioasă a manelistul infidel, față-n față cu amanta insărcinată. Replici dure între cele două femei © captura foto

Scandalul momentului în showbiz nu pare că se va încheia prea curând. După ce Florentina a făcut anunțul că este însărcinată cu celebrul manelist infidel, Ali Sultanu, iată că acum ea și soția bărbatului au stat față-n față și și-au dat replică una alteia. 

Confruntarea dintre Florentina și manelistul Ali Sultanu continua, iar dacă aseară s-a alăturat conversației telefonice și soția artistului, acum aceasta a venit în platoul emisiunii ”Agenția Vip” pentru a afla care este, de fapt, adevărul. 

Manelistul a recunoscut că a avut o relație cu tânăra dansatoare, însă soția acestuia nu poate accepta așa ceva și a avut pe tot parcursul emisiunii replici dure pentru aceasta. 

Se pare că artistul i-ar fi promis dansatoarei că va divorța de soția lui și că își va părăsii copiii pentru ea. ”El mi-a promis că o să ne mutăm la București și că o să-și lase soția”, a spus Flori.  

La auzul acestei vești, soția furioasă a izbucnit și a anunțat că ea va fi cea care va divorța de bărbatul infidel. ”Am de gând să divorțez de el după tot ce s-a întâmplat”, a spus aceasta în direct din platoul Agenția Vip.

Ieri, cântărețul nu recunoștea relația 

Dacă acum a ales să recunoască că a avut o relație cu dansatoarea Flori, ieri, Ali Sultanu a negat cu vehemență faptul că cei doi au fost împreună, dar mai ales că ar avea chiar și un copil, tânăra fiind însărcinată.

”Nu pot să o numesc relație faptul că ne-am văzut de mai multe ori, am fost la evenimente. Am ajutat-o, i-am plătit chiria de foarte multe ori, am fost alături de ea[...] Ești mai vulpiță ca vulpița”, spune cântărețul la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro