Imagini uimitoare de la nunta Franciscăi. 500 de invitaţi, într-un cadru de poveste. VIDEO

+4 click pentru
galerie

Imagini uimitoare de la nunta Franciscăi. 500 de invitaţi, într-un cadru de poveste. VIDEO © captură video

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu s-au cununat religios şi au organizat o petrecere de nuntă aşa cum doar în filme mai vezi! 500 de persoane au participat la eveniment, iar totul a fost un real succes. 

În luna septembrie, Francisca Dulceanu a îmbrăcat rochia de mireasă! Invitată în platoul emisiunii "Agenţia VIP" alături de soţ, artista a povestit tot ce s-a întâmplat la petrecerea de nuntă. Totul a ieşit cum au visat cei doi. Nici nu avea cum să fie altfel, dat fiind faptul că au pregătit evenimentul până la ultimul detaliu, din timp.

500 de persoane au mers la Botoşani pentru a le fi alături Franciscăi şi lui Bogdan Lăţescu, în cea mai importantă zi a vieţii lor. Şi n-au venit de aproape, ci din toate colţurile Europei. Ba mai mult, un invitat, tocmai din Alaska!

"A ieşit mai mult ca perfectul! N-o spun de dragul faptului că suntem la televizor, a ieşit sublim, superb... Nu am cuvinte, a fost totul perfect. A fost în Botoşani, la noi. Acolo unde am făcut şi cununia civilă. Acum, 500! Au venit de peste tot, am avut o persoană care a venit din Alaska pentru noi... Nu m-am lăsat furată", a povestit Francisca.

Deşi Francisca nu a dorit să respecte "furatul miresei", restul tradiţiilor au fost puse în aplicare ca la carte. 

"Am făcut tradiţii şi de emoţii... m-am crizat. Am avut aşa nişte crize tipice de mireasă, dar cum au fost aşezate lucrurile, aşa au fost! Am avut anumite grupuri de persoane care se simţeau bine, toţi la o masă. Noi n-aveam cum să punem 15 oameni la o masă! Am vorbit să construiască mese pentru oamenii pe care îi aveam", au mai spus cei doi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro