Au cedat pe capete în "Asia Express"! Imagini uimitoare din noul sezon / VIDEO

Au cedat pe capete în "Asia Express"! Imagini uimitoare din noul sezon / VIDEO © captură video

Asia Express, drumul comorilor, este unul foarte dificil, dar epuizarea deja îi afectează pe concurenţi. Iar drumul e lung şi abia a început. Caravana a ajuns la Manila, capitala statului filipinez şi problemele... au început să apară!

Cele nouă perechi de vedete care caută comoara de 30.000 de euro aveau chef de dans înaintea startului, dar în cursă sunt alte priorităţi. Se aleargă de mama focului, se caută destinaţii şi se execută probe haioase. Iar la final, concurenţii  sunt storşi de energie! 

La "Xtra Night Show" au fost prezentate imagini din noul sezon. Şi nu orice fel de imagini, ci unele care le arată telespectatorilor cum vor fi puşi la încercare concurenţii.

Speak şi Ştefania au luat o pauză, iar artistul s-a şi plâns că a fost nevoit să urce scările ! 

"Mă, dar ce grele au fost scările astea!Atâtea scări nu urc niciodată. Sunt toate scările aici, toate treptele... Din lume le-aţi adus în acelaşi loc. În loc să mă bucur de buruienile astea pe aici...", spune Speak.

Apoi, au urmat Fodor şi Bontea. Au apărut alergând spre Gina Pistol, în dorinţa de a-i împărtăşi cele întâmplate până în acest moment. Nici până acum Bontea nu realizează "în ce s-a băgat". O să vadă el... până la finalul drumului! La fel şi telespectatorii emisiunii "Asia Express".

"Hai să dăm o mostră de transpiraţie! Băi, ăsta, am călcat direct într-o mare baltă, cred că ce se scurgea de la ăia de la canalizare. Cred că da! (n.r. înseamnă noroc). Ai cuvântul meu că nu-mi dau seama ce mi se întâmplă. Nu am înţeles nimic. Pe cuvânt dacă îmi dau seama", a spus Sorin Bontea.

Până şi coprezentatorul Oase a avut o problemă serioasă... Dar nu cu oboseala, ci cu... cei din jur! Nimeni nu vorbea limba engleză sau... nimeni nu voia să poarte o discuţie cu el. Oare pentru că "sunt foarte timizi", aşa cum a spus Oase?

"Vorbeşti engleză?
Engleză?
Nimeni nu vorbeşte engleză aici?
Vorbeşti engleză, prietene?
Vorbeşti engleză?
Domnule, scuze!
Vorbeşti engleză?
Un pic!
Un pic, da?
Nu vrei să vorbeşti cu nime?
Sunt foarte timizi",
a fost dialogul purtat de Oase cu localnicii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro