Probleme în paradis? Adrian Minune, dezvăluire neaşteptată despre Florin Salam şi Roxana Dobre: "Fiecare are viaţa lui" / VIDEO

Probleme în paradis? Adrian Minune, dezvăluire neaşteptată despre Florin Salam şi Roxana Dobre: "Fiecare are viaţa lui" / VIDEO © captură video

Să vezi şi să nu crezi! Sau mai bine... să auzi şi să nu crezi! Adrian Minune a făcut o declaraţie neaşteptată privind relaţia dintre Florin Salam şi soţia sa, Roxana Dobre. Să fie vorba de ceva probleme în paradis?

S-a tot speculat în ultima vreme că relaţia dintre Roxana Dobre şi Florin Salam are ceva probleme, ba mai mult, câteva publicaţii au scris şi despre o despărţire! Niciunul dintre cei doi nu a confirmat zvonurile, păstrând, ca de obicei, viaţa personală departe de ochii şi urechile curioşilor.

Adrian Minune însă, a aruncat bomba! În cadrul unui interviu, manelistului i s-a pus o întrebare referitoare la acest subiect. Ei bine, răspunsul lui a stârnit o serie de controverse! Adrian Minune a mărturisit că s-a mai văzut cu cei doi, dar că fiecare are viaţa lui... fiecare familia lui.

Manelistul nu a putut să spună clar dacă mai merg sau nu bine lucrurile între ei, aşa că... a rămas loc de interpretări!

"Am vorbit cu finul meu (n.r. Florin Salam) şi cu fina (n.r. Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor", a declarat Adrian Minune pentru Xtra Night Show".

Cum s-au cunoscut Florin Salam şi Roxana Dobre

Roxana Dobre a apărut în viaţa lui Florin Salam la câţiva ani de la moartea Fănicăi. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti şi a fost dragoste la prima vedere.

Bomba sexy i-a dăruit manelistului trei copii. Cu toate acestea, Florin Salam a declarat de nenumărate ori că Ştefania Stoian va ocupa întotdeauna un loc important în inima sa.

"Eu vorbesc cu Roxana de Fănica mea, nu o să o uit niciodată pe Fănica, dacă nu era ea, eu nu iubeam niciodată şi i-am zis asta", declara Florin Salam.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro