Român găsit mort într-o baie din Italia. Tudor s-a stins din viaţă într-un mod suspect, la 33 de ani

Român găsit mort într-o baie din Italia. Tudor s-a stins din viaţă într-un mod suspect, la 33 de ani © Facebook

Moarte suspectă în cazul unui român de 33 de ani plecat la muncă în Italia. Tudor Codău, originar din Botoşani, a fost găsit fără suflare pe podeaua din baia casei sale. Descoperirea macabră a fost făcută după ce colegii săi de muncă au tras un semnal de alarmă. Tudor nu mai mersese la serviciu de câteva zile.

Tudor Codău, un român în vârstă de 33 de ani plecat la muncă în Italia, a fost găsit mort în baia casei sale. Trupul neînsufleţit al bărbatului zăcea pe podea. Botoşăneanul lucra în Italia de mai mult timp la o plantaţie pomicolă, iar colegii săi au anunţat carabinierii, îngrijoraţi de faptul că Tudor nu mai venise la serviciu de câteva zile bune. 

După alerta dată de colegi, paramedicii au mers la domiciliul lui Tudor Codău, unde l-au găsit pe român în baia casei, singur. Nu au mai putut face nimic în afara constatării decesului.

Potrivit primelor informaţii, Tudor Codău şi-a pierdut viaţa în urma unui atac de cord

Oamenii care mor şi trăiesc singuri, pentru un ban cinstit

În contextul morţii românului, publicaţia italiană primapaginachiusi.it a atras atenţia asupra faptului că, deseori, persoanele care vin la muncă din altă ţări nu sunt observate de nimeni până când ceva tragic nu se întâmplă: "acești oameni trăiesc singuri, în afara contextului social". 

Tudor Codău era un tânăr liniştit, fără cazier penal şi locuia singur în Chiusi. Oamenii legii au exclus ipoteza unei supradoze de droguri, astfel, cel mai probabil, românul şi-a pierdut viaţa în urma unui atac de cord, aşa cum au constat paramedicii când au intervenit la faţa locului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro