VIDEO / Mamă disperată cu 2 copii cere dreptatea soțului său. Femeia susține că bărbatul a fost condamnat la închisoare pe nedrept

VIDEO / Mamă disperată cu 2 copii cere dreptatea soțului său. Femeia susține că bărbatul a fost condamnat la închisoare pe nedrept © Captură Video

O tânără mamă trece plin clipe de coșmar de când, potrivit spuselor sale, soțul ei a fost condamnat la închisoare ne nedrept. Acesta a fost acuzat de complicitate la viol, după ce fratele său și-ar fi batjocorit propria fetiță. Femeia, rămasă singură cu doi copii, nu își mai găsește liniștea și cere disperată să se facă dreptate!

Georgeta Grecu este o tânără mamă cu doi copii. Femeia este nevoită să-i crească singură, după ce susține că soțul ei a fost condamnat la închisoare pentru 5 ani, fără să fie vinovat. Potrivit spuselor sale, acuzația asupra bărbatului constă în faptul că soțul său i-a dus pe fratele său și pe fiica acestuia cu mașina.

„Cumnata mea, din câte știu din poveste... eu... adică ce a spus ea, ar fi fost și a făcut o plângere asupra cumnatului meu că și-ar fi violat fetița. Soțul meu a intrat în poeveste doar pentru simplul fapt că i-a dus cu mașina”, a povestit îndurerată femeia la Acces Direct, printr-o intervenție telefonică.

Tânăra mamă a mărturisit că fetița de 16 ani, presupusa victimă, a spus că nu a existat niciun viol, iar mama acesteia a făcut un anunț fals.  

„Nici eu nu pot să înțeleg. Am făcut și apel. Soțul meu a dus toate probele de nevinovatie (...) nu ne-a bagat nimeni în seamă”, a mai spus femeia.

Georgeta Grecu crede cu tărie că este vorba despre o răzbunare între soția cumnatului său și cumnatul său, mai ales pentru faptul că fetița de 16 ani a locuit cu ea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro