Viorel și Vulpița au ajuns la Parlament! Au participat la ședință, iar Veronicăi i s-a făcut rău / VIDEO

Viorel și Vulpița au ajuns la Parlament! Au participat la ședință, iar Veronicăi i s-a făcut rău © Acces Direct

Dis de dimineaţă, Viorel şi Veronica au mers la Parlament. O dorinţă aveau şi ei, să dea ochii cu aleşii poporului. Şi pentru că sunt oameni simpli, de la ţară, soţii Stegaru au vrut să afle mai multe despre un domeniu care îi interesează: agricultura.

Îmbrăcaţi sobru, Veronica şi Viorel s-au prezentat în faţa clădirii impresionante. Curioşi, nevoie mare, cei doi au admirat, minute în şir, Casa Poporului. Nu înainte însă de a face poze cu... admiratorii. Imaginile inedite au fost difuzate, unde altundeva: la „Acces Direct”!

Înainte de a intra în sala de ședință, Viorel și Veronica au spus și ce așteptări și dorințe au. Viorel vrea o lege, singură și bună, iar Vulpița ar vrea să îl întâlnească pe Președinte.

Odată intraţi în sala de comisie pentru Agricultură, Viorel şi Veronica au fost primiţi de către preşedintele comisiei pentru agricultură, domnul Alexandru Stănescu, care le-a explicat în mare ce se va întâmpla.

„Vreau să anunț prezența a doi tineri din județul Vaslui care au vrut să vină astăzi în Parlamentul României. Este vorba despre domnul Stegaru Viorel și Stegaru Veronica, soț și soție, nu? Sunt invitații emisiunii Acces Direct”, a anunțat deputatul.

În mijlocul şedinţei, Veronicăi i s-a făcut rău şi a trebuit să iasă afară să ia o gură de aer.

„Mi-e rău, mă doare măseaua și stomacul, m-a luat cu amețeală și îmi vine să vomit”, s-a plâns Vulpița.

La scurt timp, cei doi soţi din Blăgeşti s-au întors la locurile lor să asculte ce se discuta în materie de agricultură.

La final, au avut și niște păreri legate de agricultură. Deși s-au certat, soții Stegaru au căzut de acord asupra aceluiași lucru: autoritățile ar trebui să se preocupe mai mult de protejarea peștilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro