EXCLUSIV! O celebritate de la noi a decis să ”dispară” din România! Pleacă din țară pe banii... logodnicei

Este unul dintre cei mai apreciați bărbați de la noi, cariera lui ca artist fiind în plină ascensiune. Cu toate acestea, pentru logodnica lui a decis să dispară, pentru o bună bucată de vreme, din România, chiar dacă asta înseamnă să își întrerupă, pentru o perioadă, munca în domeniul showbiz-ului.

Relația dintre Bogdan Vlădău și Gina, logodnica lui, este, cu siguranță, una mai mult decât solidă, cei doi fiind deja jurați unul altuia în fața lui Dumnezeu. Și, în semn că o adoră, Bogdan a fost dispus ca, pentru trei luni, să părăsească România pentru a-și însoți iubita, fotomodel de profesie, tocmai în China, îndepărtata țară comunică în care manechinul are un succes teribil.
Chiar dacă, pentru Bogdan, asta înseamnă să pună deoparte toate planurile cu privire la cariera lui de artist, doar pentru a fi alături de ea. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, plecarea lui Bogdan spre China va însemna o cheltuială suplimentară, el neavând acolo aranjat niciun contract, ceea ce înseamnă că se va mulțumi cu ceea ce câștigă Gina din angajamentele profitabile pe care le are deja semnate.
Fostul „Burlac” a cucerit inimile multor femei din showbiz-ul autohton, iar de un an formează un cuplu cu Gina Chirilă, fotomodel şi studentă la psihologie, cu 10 ani mai tânără decât el. Bogdan Vlădău şi Gina s-au logodit la o mănăstire din județul Neamț, iar în vară, dacă șederea lor în China nu se va prelungi foarte mult, cei doi urmează să devină soţ şi soţie în faţa Domnului.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro