EXCLUSIV! Sexul copiilor Elenei Udrea! "Sentimentul predominant e cel de greaţă"

+4 click pentru
galerie

Elena Udrea © Hepta

Elena Udrea aşteaptă cu nerăbdare să afle sexul copiilor pe care îi poartă în pântece. Până atunci însă, are de înfruntat câteva probleme. După ce au apărut imagini cu ea în Costa Rica, blondina ne-a spus prin ce trece în aceste zile.

La fel ca aproape alte femei însărcinte, Elena Udrea se confruntă cu stări de greaţă, dar speră că în curând va scăpa de ele. Urmează şi momentul mult aşteptat. Blonda de la Cotroceni abia aşteaptă să afle sexul gemenilor. 

"Sentimentul predominant e cel de greaţă permanentă. Înţeleg că nu o sa mai dureze mult. În două săptămâni aflu sexul copiilor", a declarat Elena Udrea, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Elena Udrea se află în Costa Rica pentru a face două proceduri medicale

"Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. (...) Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă", este declaraţia cu care Elena Udrea a anunţat că va deveni mamă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro