EXCLUSIV! Ştefan Stan spune totul despre relaţia cu sosia Andreei Mantea! Vezi care este adevărul

În urmă cu puţin timp, Ştefan Stan a aruncat bomba! Artistul a postat pe pagina lui de socializare, faptul că se află într-o nouă relaţie, cu o brunetă focoasă.

Imediat după ce şi-a oficializat relaţia pe un site de socializare, Ştefan Stan a fost asaltat de fani, care au vrut să îl felicite pentru alegerea făcută, moment în care şi-a dat seama de faptul că subiectul a luat foarte mare amploare.


Contactat de reporterii Spynews.ro, Ştefan Stan a lămurit toată povestea cu frumoasa Irina, şi relaţia care îi leagă de fapt. „Nu am nicio relaţie. Totul a fost o glumă între noi, şi alţi prieteni. Din acest motiv nici nu am postat pe pagina mea oficială. Eu şi Irina suntem foarte buni prieteni, dar atât. Este o persoană minunată, iar dacă aş putea să o clonez, nu aş spune nu unei relaţii, dar acum nu este cazul”, a declarat Ştefan Stan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Irina Placinschi este patroana unui restaurant celebru din Iaşi, şi mama unui băiat de 18 ani de care este extrem de mândră. Între Irina şi Ştefan nu este nimic mai mult decât o frumoasă relaţie de prietenie. Se pare că frumoasa brunetă are toate calităţile pe care artistul le caută la o femeie, dar cei doi preferă să rămână la stadiul de prietenie.

Citeşte şi:

Ştefan Stan se iubeşte cu sosia Andreei Mantea?

Mihai Morar, provocare-fulger pentru Ştefan Stan! Telespectatorii au rămas cu gura căscată

A spart conducta cu sinceritate! Ştefan Stan, dezvăluiri inedite din viaţa de burlac


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro