Felix Baumgartner s-a aruncat în cap de pe un zgârie-nori! Cum a reacţionat Mihaela Rădulescu, atunci când şi-a văzut iubitul în pericol

foto: facebook

Felix Baumgartner s-a aruncat de pe un zgârie nori. Mihaela Rădulescu s-a arătat mândră de bărbatul pe care-l are alături şi că acesta a ales-o pe ea să-i calce cămăşile.

Mihaela Rădulescu nu-şi mai încape în piele de fericire pentru că a pus mâna pe Felix Baumgartner. Diva de Monaco a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ cu sportivu care se aruncă de pe un zgârie - nori, ocazie cu care le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că este fericită că a ales-o  să-i fie alături şi să-i calce cămăşile.

"Cum ar veni, limitele sunt o glumă, când ai de dus o idee până la capăt. Mă bucur să-i calc cămăşile, sincer....",
este mesajul postat de Mihaela, care însoţeşte imaginile cu Felix sărind în cap de pe un zgârie-nori.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din toamnalui 2014. Vedeta de televiziune l-a cunoscut pe celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă în cadrul unui interviu, realizat de ea, ocazie cu care, după spusele ei, şi-a şi propus să-l cucerească.

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu, un cuplu de "poveste"! O nouă imagine din dormitorul celor doi, făcută publică de sportiv

A făcut-o grasă, dar acum şi-ar putea înghiţi vorbele! Cum a ajuns să arate adolescenta jignită de Mihaela Rădulescu

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro