Fiul lui Salam, îndrăgostit până peste cap de o puștoaică! Avem toate DETALIILE

Are doar 11 ani, dar iubește cu pasiune. Dani, fiul lui Florin Salam pare să fie mai mult decât amorezat de o puștoaică, mesajele schimbate între cei doi dovedind că împărtășesc o pasiune de-a dreptul mistuitoare.

Dani, fiul lui Florin Salam, s-a îndrăgostit, de ceva vreme deja, de o puștoaică de vârsta lui, Gabriela. Iar tânăra care l-a cucerit pe fiul celebrului manelist are și ea, la rândul ei, legături cu showbiz-ul, fiind prezentatoarea unei emisiuni TV dedicate copiilor.

Pasiunea dintre cei doi puștani este una incredibilă. Iar declarațiile pe care și le fac unul altuia par să fie desprinse din filmele americane de dragoste, cei doi repetându-și obsesiv cât de mult se iubesc și cerându-și iertare la cea mai mică greșeală pe care au făcut-o unul față de altul. Mai mult, pentru a fi mai credibil în amorul declarat, Dani îi jură Gabrielei, în cel mai serios mod cu putință, că sentimentele lui sunt reale.

”Te iubesc mult, viața mea! Să moară tata, te iubesc, șefa mea! Să moara sora mea dacă nu te iubesc cel mai mult...”, sunt câteva dintre declarațiile pe care fiul lui Florin Salam le-a făcut, plin de înflăcărare, Gabrielei, aceasta dându-i un răspuns care, su siguranță, i-a fost pe plac. ”Și eu te iubesc”, i-a replicat Gabriela, semn că nu mai era deloc supărată de iubitul ei Dani.

Citește și:

Florin Salam, mărturisiri cutremurătoare! ”Mi-e dor de nu mai pot, dar nu am ce face”

Roxana Dobre răsuflă ușurată! O are de bonă pe fiica cea mare a lui Florin Salam! Declarații EXCLUSIVE despre micuța Jacqueline

Prima imagine cu fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre! Uite ce frumușică este


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro