FOTO / Fix ca la o prinţesă! Cum arată coroniţele de nuntă ale Andei Adam

+4 click pentru
galerie

Anda Adam se căsătoreşte, duminică, la o vilă din Snagov, cu alesul inimii sale, Sorin Andrei. Artista s-a pregătit intens pentru ziua cea mare şi a fost atentă la toate detaliile. De altfel, cântăreaţa a avut grijă să aibă cele mai frumoase coroniţe la nuntă.

Spynews.ro vă ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă la nunta Andei Adam. Momentele în care se aranjează, îmbracă rochia de mireasă şi când va spune DA vor fi la zi pe site-ul nostru. Aşadar, veţi fi la zi cu toate informaţiile de la nunta cântăreţei.

Anda va purta trei coroniţe la nunta cu Sorin, toate cu pietricele.

Evenimentul se va desfăşura la Snagov, într-un cort alb imens, amplasat pe gazon, lângă lac, invitatii putând să socializeze și să stea și in aer liber, lângă piscina din incinta locației și urmărind recitalurile artiștilor de pe o imensă scenă amplasată în imediata apropiere.

Click pe imaginea de mai jos pentru a citi toate detaliile de la nunta vedetei tv. Toate articolele cu privire la ziua cea mare sunt în banner-ul de mai jos.

Citeşte şi:

Primele imagini cu ”ginerică” în costumul în care o va aștepta pe Anda Adam la altar! Cavalerii de onoare l-au îmbrăcat pe Sorin și au avut grijă să se simtă ca un star!

Uite cum arată rochiile Andei Adam! Spynews.ro vă dezvăluie secretul ținutelor de nuntă purtate de vedetă

VIDEO / Emoţii mari pentru domnişoarele de onoare ale Andei Adam! Vezi cum se pregătesc pentru marele eveniment

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro