Florin Ristei şi-a făcut aparatul dentar praf! Cum a reuşit?

Printre tinerii care încearcă să-şi îndrepte dantura cu un aparat se numără şi Florin Ristei. Însă, acesta a rămas fără aparatul minune. Nu e prima oară, ci a treia! Cum l-a rupt?


Florin Ristei, pe care telespectatorii Antenei 1 în urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent la “Te cunosc de undeva!”, este unul dintre numeroșii tineri artiști care poartă aparat pentru îndreptarea danturii. Și, în decurs de un an de zile, a reușit să-l rupă de trei ori. Motivul pentru care a atins această "performanţă" a fost simplu: a încercat să strângă un șurub cu dinții

“Prima oară s-a rupt atunci când, în timpul unui concert, mi-am lovit dinții cu microfonul. A doua oară s-a întâmplat când am mușcat dintr-un măr. Iar cel mai recent, l-am rupt atunci când am încercat să strâng un șurub cu dinții”, povestește amuzat concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.


Sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 20.00, în cea de-a șaptea ediție a show-ului tranformărilor, Florin Ristei îl va imita pe Aloe Blacc, cu piesa “I need a dollar”.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

Seara travestiurilor la "Te cunosc de undeva"! În ce personaje se vor transforma concurenţii

Florin Ristei a adoptat: "E băieţel şi are 6 ani"

FOTO / Premiile Grammy la "Te cunosc de undeva!"facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro