FOTO / Andreea Marin îşi creşte fetiţa ca-n vremurile de demult! Uite în ce peisaj de poveste îşi trăieşte copilăria Violeta: "Iarna pe uliţă"

foto: facebook

Andreea Marin a construit pentru fetiţa ei un univers de poveste, având grijă s-o înconjoare cu o atmosferă liniştită şi inocentă. "Zâna" a împărtăşit câteva imagini din universul fiicei ei şi cu prietenii virtuali.

Andreea Marin le-a făcut o surpriză plăcută prietenilor ei virtuali, cărora le-a dezvăluit câteva imagini cu fiica ei, Violeta, care a ieşit la săniuş pe uliţă.În imagini, fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică jr. se bucură de zăpadă fie singură, în grădina casei, fie cu un prieten pe "uliţă", unde se dau cu sania.

"Iarna pe uliţă... şi în grădina noastră!", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Andreea Marin pe o reţea de socializare.

(foto: facebook)

Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. "Zâna" are o fetiţă, pe nume Violetta, din căsnicia cu Ştefan Bănică jr.

Citeşte şi:

Andreea Marin lucra liniştită la birou, când EL a dat buzna şi i-a stricat "ploile"! "Şi eu am aşa ceva, îmi este de mare ajutor"

Nu se mai ascunde! Andreea Marin a vorbit despre sarcină: "Nu am o preferinţă dacă să fie fată sau băiat"

Andreea Marin, în cămaşa lui Tuncay! Imaginea pe care o aşteptau toţi bărbaţii

Andreea Marin, pe "lista ruşinii"! Vedeta TV nu credea că va ajunge vreodată într-o asemenea situaţie

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro