FOTO / Nu-şi găseşte liniştea! Cristina Ich vorbeşte despre depresie

+7 click pentru
galerie

FOTO / Nu-şi găseşte liniştea! Cristina Ich vorbeşte despre depresie © Instagram

Una dintre cele mai frumoase femei din România a ajuns într-o situaţie de-a dreptului uluitoare. "Angelina Jolie de România" ascunde în spatele zâmbetului inocent o mare suferinţă. 

Cristina Ich a reuşit să fie, din nou, în centrul atenţiei. Vedeta, recunoscută pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, a postat pe contul ei de pe o reţea de socializare un lucru care, pur şi simplu, i-a şocat pe fanii ei din mediul virtual. Mai exact, vedeta a recunoscut că suferă cumplit din cauză că nu-şi găseşte liniştea. 

”Am fost de multe ori nefericită, dar parcă perioada asta întrece orice limită! / Nu vreau nimic, absolut nimic, decât linişte pe care o caut de ceva ani şi nu o găsesc....Dna Linişte, unde naiba eşti?", sunt doar o parte din mesajele pe care le-a postat senzuala brunetă. 

Mai mult decât atât, Cristina Ich a publicat într-una dintre postările din mediul virtual definiţia sindromului de care crede că suferă. ”Sindrom Stockhlom este denumirea utilizată pentru a cuprinde totalitatea simptomelor psihologice paradoxale pe care le manifestă o persoană aflată în captivitate, într-o relaţie abuzivă sau într-o situaţie cu potenţial vătămător, şi care se dezvoltă în momentul în care persoana captivă ajunge să se ataşeze emoţional de cel care o privează de libertate”.

Christina Ich şi-a făcut debutul pe scenă ca şi comediant. Christina Micu, pe numele ei adevărat, locuieşte de ani buni în România, dar e de peste Prut. Moldoveanca arată ca celebra Angelina şi se jură că este sută la sută naturală

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro