FOTO / Pe Horia Brenciu îl ştie o ţară întreagă, dar uite cum arată fratele lui! Este un tenor celebru în străinătate

Pe Horia Brenciu îl ştie toată lumea, dar puţini ştiu că artistul are un frate celebru în străinătate. Cei doi s-au revăzut astăzi la înmormânarea tatălui lor, Radu Horia Brenciu.

Juratul de la "X Factor" are un frate talentat care s-a stabilit în străinătate, după ce a reuşit să cucerească Marea Britanie în 2001. Acesta a câştigat un concurs numit "BBC Cardiff Singer of the World". Marius Brenciu a locuit o perioadă în Germania, înainte să se stabilească la Bruxelles. Publicaţia "The Times" l-a supranumit pe artist "Un al doilea Pavarotti".

Marius Brenciu are 42 de ani, este tenor şi a cântat la opere sau cu orchestrele filarmonice din Berlin, Zurich, Paris, Lisabona, Monte Carlo, Tokyo, Tel Aviv, New York, San Francisco, Madrid, Roma, Edinburgh, Londra.

Din nefericire, un eveniment trist l-a adus astăzi alături de fratele său, Horia. Cei doi s-au reîntâlnit la înmormântarea tatălui lor. Radu Horia Brenciu a încetat din viaţă, duminică, la 85 de ani şi a fost condus astăzi pe ultimul drum de fiul său, familie şi apropiaţi. Dumnezeu să-l odihnească!

A.B.

Foto: romanianculturalcentre.org.uk

Citeşte şi:

VIDEO / Atât de mult îl iubea! Clipul emoţionant în care Horia Brenciu apare alături de tatăl lui. Imaginile cu cei doi îţi vor aduce lacrimi în ochi

Horia Brenciu, drama din spatele zâmbetului! Şi-a pierdut mama la 11 ani. Mărturisiri emoţionante din viaţa lui şi a părinţilor

FOTO / Cele mai emoţionante imagini cu Horia Brenciu şi tatăl său

Horia Brenciu, distrus de durere! Tatăl artistului a murit


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro