Gabriel Cotabiţă, declaraţie uimitoare după ce a fentat moartea: "Nu pot să cer mai mult de la viaţă"

Sursa foto: arhiva

Gabriel Cotabiţă a trecut prin momente de cumpănă după ce a scăpat miraculos de moarte, iar povestea lui a impresionat o ţară întreagă.

Se pare că, aceasta experinţă traumatizată l-a schimbat pe artist pentru totdeauna. Dacă în trecut avea nemulţumiri în ceea ce priveşte viaţa pe care o ducea, acum se declară un om cu totul împlinit din toate punctele de vedere.

"De când am avut acest accident simt că am devenit un om mai bun, mai curat la suflet. Tot ce mi se întâmplă este fix ceea ce îmi doresc acum. Mă bucur că sunt în viaţă, asta am descoperit. Am lângă mine o femeie care mă iubeşte, iar acest lucru pe lângă faptul că pot respira încă e cel mai important", a spus Cotabiţă la un post TV.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă la spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat cel mai recent videoclip, "O zi liniştită".

Lazăr este un personaj biblic despre care se spune că ar fi înviat din morţi.

T.S

Citeşte şi:

Gabriel Cotabiţă a sfidat moartea de mai multe ori! A fost la un pas de tragedie, chiar la naştere: "Niciun doctor nu îmi dădea vreo şansă!"

Gabriel Cotabiţă, mesaj emoţionant pentru viitoarea lui mireasă! A fost nevoie să treacă testul suprem pentru a merge în faţa altarului

Secretul bine păstrat de Gabriel Cotabiţă. Povestea pe care o ştiu doar apropiaţii lui

VIDEO / Ţi se strânge inima. Adevăratul motiv pentru care Gabriel Cotabiţă a decis să se însoare, după ce a ieşit din comă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro