Gabriela Cristea, în lacrimi după 3 zile de doliu naţional: "Era plecat de acasă"

Tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv a intristat o lume întreagă. Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Prezentatoarea Tv a ţinut să mulţumească doctorilor, asistentelor şi eroilor care au dat o mână de ajutor celor aflaţi în suferinţă. "Nu știu despre ce aș putea să va vorbesc astăzi. Aș putea să va vorbesc despre asistentele de la Maternitatea Bucur, care au venit urgent să ofere primul ajutor, aș putea să va vorbesc despre oamenii de la Salvare, despre medicii care au salvat câte vieți au putut, despre pompierii care au intrat de zeci de ori în coșmarul acela, să scoată oameni, să-i facă să mai trăiască. Aș putea să va vorbesc despre mărturiile oamenilor, despre asistentele care spuneau că îi căutau în buzunare pe cei arși, că să vadă  cine sunt și le găseau buletinele arse în buzunar. Despre faptul că un șofer de pe salvare a făcut manevre de resuscitare până când i-a dat sângele pe nas de oboseală? ", a spus Gabriela.
 
Gabriela Cristea abia şi-a stăpânit lacrimile şi a spus că este extrem de afectată de acest eveniment tragic, iar ea a făcut o dezvăluire tulburătoare. Cu o seara înainte de ziua fatidică, soţul ei, Tavi Clonda, a fost plecat de acasă şi avusese concert tot în centrul vechi."Da sunt afectată, pentru că, ce să vezi, am lângă mine, acasă, un artist. Cu o seară înainte, a avut concert în Centrul Vechi. Era plecat de acasă, într-o altă localitate. Am deschis televizorul și nu înțelegeam. Mă puneam în situația că se putea întâmplă asta cu o zi înainte. Ce aș fi  făcut?", a mai adăugat vedeta.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursă foto Captură Kanal D

Citeşte şi

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro