Gafă uriaşă făcută de Sorana la nunta Andreei Balan şi a lui George Burcea

+3 click pentru
galerie

Gafă uriaşă făcută de Sorana la nunta Andreei Balan şi a lui George Burcea © instagram

Sorana Darclee a fost printre invitaţii de la nunta Andreei Balan şi a lui George Burcea. Artista a petrecut până dimineaţa alături de miri, dar şi de restul invitaţilor. Totuşi, artista a făcut o gafă uriaşă ce a fost imediat observată de fanii de pe conturile sale de socializare. 

Printre invitaţii de la nunta Andreei Bălan şi a lui George Burcea s-a numărat şi Sorana Darclee. Vedeta a mers împreună cu iubitul şi a petrecut până dimineaţa alături de toţi invitaţii. Ajunsă acasă, artista a făcut o postare pe contul său de socializare unde a ţinut să-şi anunţe fanii despre evenimentul la care a fost cu o noapte în urmă, însă a făcut o gafă ce a fost imediat taxată de către prietenii virtuali. ,,Abia spre dimineaţă am plecat de la nunta frumosilor @andreeabalanofficial şi @george_burcea. Micuţa Clara, care fusese încreştinată, dormea dupa o zi tare lungă pentru ea, însa bebe Ella, ne-a oferit un moment absolut memeorabil, alegand să nu-i respecte coregrafia pentru vals, a mamei...''

Cântăreaţa a încurcat numele celor două fetiţe ale cuplului: Ella este fetiţa cea mare, iar Clara este micuţa ce a fost creştinată ieri. Fanii nu au lasat această gafă să treacă cu vederea şi au anunţat-o imediat pe artistă: ,,Ai încurcat printesele, bebe Clara dormea și micuța Ella fugea către George...../ Ai încurcat copiii ,Clara fost botezată şi Ella dansa''. Vedeta s-a scuzat punând totul pe seama oboselii: ,,am spus că încă dorm pe mine. Vai de mine cum o să mă descurc.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro