Andreea Bălan şi-a lansat melodia "Înger păzitor". Videoclipul spectaculos este filmat chiar în ziua nunţii / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan şi-a lansat melodia "Înger păzitor". Videoclipul spectaculos este filmat chiar în ziua nunţii / VIDEO © Instagram

Andreea Bălan este fără doar şi poate o adevărată profesionistă. Artista şi-a organizat nunta până în cele mai mici detalii şi nu doar atât. La primă oră a dimineţii, artista s-a ţinut de cuvânt şi a lansat pe canalul ei de Youtube cea mai nouă melodie a sa.

Andreea Bălan a lansat melodia "Înger păzitor"

Simpatica artistă le-a promis fanilor că luni dimineaţa vor avea o surpriză uriaşă din partea ei, iar Andreea Bălan s-a ţinut de cuvânt. Şi-a lansat cea mai nouă melodie, care este dedicată relaţiei cu George Burcea. Ceea ce este cu adevărat spectaculos îl reprezintă faptul că videoclipul prezintă povestea lor de iubire în imagini din ziua nunţii, dar şi cu o zi înainte, atunci când artista a filmat mai multe cadre special pentru ca videoclipul să iasă aşa cum şi-a dorit.

Andreea Bălan a vrut ca ziua cea mare să fie de vis. Şi chiar a fost. Artista a ţinut ca nunta sa să fie admirată de fani de fiecare dată când vor să asculte melodia "Înger păzitor". A muncit mult, însă tot efortul a meritat, asta pentru că Andreea Bălan a reuşit cu adevărat o premieră în muzica românească. Echipa sa a muncit la foc automat, însă rezultatele sunt la nivelul aşteptărilor.

Videoclipul este unul de poveste, în care Andreea Bălan îşi prezintă povestea de viaţă, alături de bărbatul căruia i-a jurat iubire veşnică şi căruia i-a dăruit doi copii. În continuare vă prezentăm şi videoclipul noii sale melodii, unul care vă va unge pe suflet garantat.

"Dragilor, tocmai am lansat “Înger Păzitor”, una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoție, trăiri intense și multă iubire💞 Ea spune povestea noastră, dar şi a voastră", a scris Andreea Bălan pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro