Mesajul emoționant transmis de Andreea Bălan lui George Burcea, cu o zi înainte de nuntă. ''Îți mulțumesc pentru iubire''

+3 click pentru
galerie

Mesajul emoționant transmis de Andreea Bălan lui George Burcea, cu o zi înainte de nuntă. ''Îți mulțumesc pentru iubire'' © Instagram

A mai rămas o zi până la marele eveniment din viața Andreei Bălan, iar emoțiile sunt pe măsură. Îndrăgita artistă a pregătit totul în cele mai mici detalii, iar nunta se anunță a fi una fantastică. De asemenea, Andreea Bălan își va boteza și fetița cea mică în aceeași zi.

Andreea Bălan se iubește de patru ani cu George Burcea

Chiar dacă viața sentimentală nu a fost mereu una fericită pentru artistă, iată că venirea lui George Burcea în viața ei a făcut-o să se transforme într-un alt om. Andreea Bălan a învățat cu adevărat să iubească și să fie fericită. Cei doi se iubesc de patru ani, iar în acest timp au devenit și de două ori părinți. George Burcea i-a fost mereu alături mamei copiilor săi, astfel că astăzi, cu o zi înainte de nuntă, Andreea Bălan a ținut să-i mulțumească soțului ei și să-i transmită un mesaj emoționant de dragoste în mod public, pentru ca toată lumea să știe cât de important este acesta în viața ei.

''Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am imbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George'', este mesajul transmis de Andreea Bălan pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și George Burcea

Artista și bărbatul care îi va deveni duminică soț în fața Lui Dumnezeu s-au cunoscut în timpul filmărilor la unul dintre videoclipurile Andreei Bălan și astfel, ușor-ușor, relația a devenit serioasă, iar astăzi cei doi au ajuns să formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro