Gest disperat făcut de Mihaela Rădulescu! Îi e teamă că-l pierde pe Felix Baumgartner?

Mihaela Rădulescu a avut mulţi iubiţi celebri la viaţa ei, dar de când l-a întâlnit pe Felix Baumgartner, parcă şi-a găsit în sfârşit fericirea. Vedeta a avut moment de sinceritate şi a simţit nevoia să le împărtăşească prietenilor săi virtuali câteva din intimităţile ei.

Mihaela Rădulescu a postat pe contul său de socializare, în urmă cu puţin timp, un mesaj în care a vorbit sincer despre bărbaţii din viaţa ei. Ea a punctat faptul că multe femei au tânjit la cei care i-au stat alături, de-a lungul timpului.

"Correct me if I'm wrong - there are 2 types of women - the ones loving their man and the ones hunting other's woman's man. I was always in the first category, trying to understand the second one. Carevasazică, femeile-s de două feluri - cele care își iubesc bărbatul cu decenţă sau îl așteaptă pe cel disponibil pentru ele și... alea care vor musai bărbatul alteia, procedând că în junglă, la ora prânzului, când animalelor nu le pasă a cui e puiul, a cui e mamă sau tatăl din raza vizuală, câtă vreme foamea rău le chinuia. N-am luat în viața mea bărbatul din viața altei femei. Dar am pierdut șirul celor care au poftit la ai mei. S-aveți viață! Şi iubire, dar nu cu orice preț. Feminitatea, demnitatea și încrederea în tine pun mai multă strălucire în ochi și culoare în viață decât ticăloșia și viclenia," a scris Mihaela Rădulescu, pe pagina sa de socializare.

Postarea ei a adunat multe sute de like-uri din partea fanilor, iar mulţi din aceştia i-au aprobat cuvintele.

Mihaela trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, care durează de un an. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Nu s-au putut abţine nici în public! Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, în tandreţuri pe...maşină

Câtă dragoste! Felix Baumgartner, mesaj emoţionant pentru Mihaela Rădulescu: "Un an cu prinţesa mea! Îţi mulţumesc iubito!"

Iubitul Mihaelei Rădulescu e bombardat cu mesaje din partea ei! "Femeia care-i scrie bărbatului meu se zbate în aşternutul ei umed şi murdar"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro