Gică Popescu, cerere lacrimogenă pentru magistraţi! Iată cum încearcă „Baciul” să obţină eliberarea

După ce a executat jumătate din pedeapsa primită în „Dosarul Transferurilor”, Gică Popescu aşteaptă cu sufletul la gură să primească sentinţa magistraţilor în ceea ce priveşte cererea de eliberare condiţionată pe care avocaţii lui au depus-o.

Gică Popescu şi-a arătat în urmă cu câteva săptămâni intenţia de a părăsi închisoarea, prin intermediul avocaţilor, iar acum, după ce a avut loc prima înfăţişare în cazul lui, „Baciul” stă cu sufletul la gură, pentru a vedea care este decizie definitivă a judecătorilor.


Astăzi s-ar putea termina toată aşteptarea lui Gică Popescu, iar pentru a fi sigur că decizia va fi una favorabilă, „Baciul” a mai depus o cerere la dosar, prin care am putea spune că a încercat să îi impresioneze pe magistraţi, cu ajutorul copiilor lui. „Motivez această cerere prin arătarea faptului că, în eventualitatea în care cererea de eliberare condiţionată va fi admisă voi avea posibilitatea de a petrece vacanţa împreună cu copiii mei minori”, a scris Gică Popescu în cerere.


Gică Popescu a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” la trei ani şi o lună de închisoare, alături de alte opt nume mari din fotbalul românesc, iar acum aşteaptă cu nerăbdare sentinţa magistraţilor cu privirea la eliberarea condiţionată pe care avocaţii lui au cerut-o.

Citeşte şi:

Gică Popescu nu mai are nicio şansă! A primit cea mai proastă veste!

Ştim ce a făcut Gică Popescu după ce a primit sentinţa! Totul mergea bine pentru el, dar prietenul lui cel mai bun i-a stricat „petrecerea”

Nu poate să îl mai vadă! Vezi ce se întâmplă între Gică Popescu și cumnatul lui, Gică Hagi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro