Guță, cheamă-ți avocații! Beyonce de România ți-a pus gând rău

Nicolae Guță pare să intre în mari încurcături din cauza iubitei geloase pe care o are acum. Mai exact, pe lângă faptrul că nu și-a văzut fetița pe care o are cu Beyonce de România de mai bine de două luni pentru că nu are voie, manelistul se va trezi cu un nou proces pe cap.

”Anais nu se mai poate ori din plâns. Este distrusă de câteva luni. Se obișnuise să vorbească, zi de zi, cu Nicolae Guță, iar acum, de câteva luni, nu s-au mau auzit și nici nu s-au văzut. Ea merge toată ziua la telefon și îl ia în mână și spune ”Tata, tata”, dar degeaba”, ne-a spus o persoană foarte apropiată de familia mamei fetiței, Beyonce de România. Iar pe lângă faptul că nu și-a văzut fetița se pare că manelistul a și uitat că micuța are și ea nevoi și că el, ca un tată responsabil, ar trebui să contribuie la bunăstarea micuței Anais. Din acest motiv, spun sursele noastre, Beyonce de România, la sgatul mamei sale, îl va acționa pe cântăreț în judecată.
”La primul proces pentru pensia alimentară a lui Anais Beyonce a renunțat după ce s-a înțeles cu Guță cu privire la ajutorul pe care acesta îl va da pentru creșterea copuilului. Dar, de anul trecut, Guță a și uitat că are un copil și nu i-a mai trimis niciun leu. Mai mult, i-a cerut lui Beyonce de România să îi aducă copilul, dacă micuța vrea să îl vadă, în casa în care locuiește cu iubita lui, cu Cristina”, ne-a spus o apropiată de-a familiei lui Beyonce de România. Evident, manelistul a fost refuzat, iar acum trebuie să își găsească, repede, avocați, pentru că Mădălina, alias Beyonce, este decisă să îșli caute dreptatea în instanță.
”Îl va da în judecată și va cere, conform legii, o pensie alimentară pe măsura veniturilor manelistului. Iar acest lucru înseamnă câteva mii de euro lunar. E supărată, nu avea asemenea pretenții, dar, dacă vede că Guță nu înțelege cu binișorul îl va pune să plătească”, ne-a mai spus sursa citată.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro