Guță va lua chip de nebunie! Fosta lui iubită se mărită cu altul și vrea să-i facă o AROGANȚĂ manelistului

După ce a ameninţat-o că este dispus să facă orice pentru a nu o pierde, manelistul s-a afişat în mall în compania unei alte domnişoare. Bruneta, care părea să îi fi cucerit definitiv inima, nu a stat deloc cu mâinile în sân şi s-a împăcat cu fostul iubit, iar relaţia lor a ajuns deja la nivelul următor.

Nicolae Guţă şi fosta lui iubită, Alina, au fost de nedespărţit timp de câteva săptămâni, atât cât a durat şi relaţia lor. După ce a ameninţat-o că îi dă foc la tot, dacă îl părăseşte, manelistul a primit lovitura supremă din partea Alinei, care s-a decis să îl părăsească.


La scurt timp după despărţire, Guţă s-a afişat în compania altei femei, iar bruneta care l-a părăsit s-a împăcat cu fostul iubit, la care renunţase pentru manelist. Chiar dacă ei mai formaseră un cuplu, timp de câţiva ani, nu s-a pus niciodată problema unei căsătorii între ei.


Odată cu împăcarea lor, Alina şi iubitul ei au ajuns lşa un alt nivel al relaţiei lor, iar cererea în căsătorie a venit. „Sunt foarte bine. Iubesc şi sunt iubită. De altceva nu am nevoie. M-a cerut de soţie. Am stabilit tot ce are legătură cu evenimentul. Nunta va avea loc în august. Am ajuns la concluzia că suntem făcuţi unul pentru celălalt”, a declarat, vizibil emoţionat Alina.

Dar asta nu e tot! Fosta iubită a manelistului și viitorul ei soț se gândesc serios să îl invite și pe Nicolae Guță la nunta lor, în calitate de artist. "Nu suntem încă siguri, dar există posibilitatea de 70 la sută să îl chemăm. Ne mai gândim", a declarat Alina, femeia care l-a părăsit pe manelist.

Citeşte şi:

VIDEO / Nicolae Guţă, mai îndrăgostit ca niciodată! Declaraţii neaşteptate despre noua lui iubită: "A reuşit să mă dea pe spate!"

Așa ceva nu s-a mai auzit! Pentru cine a fost părăsit Nicolae Guță? Imagini EXCLUSIVE cu bărbatul care i-a dat ”clasă” manelistului la femei

Nu mai plânge-n versuri, plânge-n pumni! Guță, făcut KO de ultima cucerire! Dacă nu l-am ști, am zice c-a picat de fraier!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro