Hormonul bate neuronul! Concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu”, pentru prima dată la sexolog: ”Ei au făcut deja sex în competiție”

foto / captură video

Discuțiile despre relațiile intime au devenit tot mai pregnante în competiția ”Mireasă pentru fiul meu”, iar concurenții sunt din ce în ce mai dezinvolți.

După ce şi-au aruncat tot felul de vorbe urâte şi au explicat că certurile sunt din cauza „schimbărilor hormonale”, Nataşa a explicat că în cazul Laviniei nu este aşa: „A vrut să-şi cumpere un vibrator din banii de buget. Mai mult de atât, s-a gândit să-şi aducă unul încă din afara competiţiei.”

Lavinia a negat, însă, spusele Nataşei şi a explicat că n-a avut niciodată probleme de acest gen.

Astăzi, celebrul sexolog Bebe Mihăiescu și psihologul Cristina Zaharia au venit ca să vorbească împreună cu concurenții. Ei au urmărit imaginile în care au fost surprinși de camerele din competiție, iar Bebe Mihăiescu a fost tranșant:

”Păi, ei au făcut dragoste deja. Dansul este un act sexual pe verticală”, a spus acesta.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro