Iese soarele şi pe strada ei! Vestea minunată pe care a primit-o Oana Zăvoranu

De când şi-a pierdut "copilul", aşa cum îl alinta des pe pisoiul Marty, Oana Zăvoranu era tot mai tristă. Bruneta cauta cu disperare un urmaş de-al lui care să-i ţină locul animăluţului pe care l-a iubit atât de mult şi iată că vestea cea bună a venit într-un final.

Oana Zăvoranu o să meargă tocmai în Italia pentru a-şi lua în primire pisoiul. "Am găsit 2 puiuţi cu pedigree din rasa Sacra de Birmania Blue Point, dar nu aici, ci tocmai in Italia, între Bari şi Napoli. Aici am găsit o familie extraordinară, crescători de această rasă pură, frumoasă, aristocrată şi pretenţioasă (...). Din păcate pot să îi iau peste 21 de zile, cu paşaport, pentru că suntem deja V.I.P-uri, fiţoase şi blănoase, şi trebuie să mă "sacrific" să mă duc tocmai pâna la Napoli sa ii iau", a scris Oana Zăvoranu pe pagina unui site de socializare.

I-a murit mama

PUBLICITATE

Bruneta a mai trecut printr-un moment dificil în luna aprilie când după trei luni de agonie, Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, la vârsta de  66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Documentul pe care l-a descoperit Oana Zăvoranu, după moartea Marioarei: "Poate a omorât-o cineva!"

VIDEO / Oana Zăvoranu tună şi fulgeră. Vinde TOT din CASA Marioarei. "Mai am foarte puţin de răbdat până or să vină în genunchi să-i iert"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro