VIDEO / Oana Zăvoranu tună şi fulgeră. Vinde TOT din CASA Marioarei. "Mai am foarte puţin de răbdat până or să vină în genunchi să-i iert"

Oana Zăvoranu dă o notă explicativă tuturor care au informaţii eronate despre ea şi îşi face singură dreptate.Vedeta face o serie şocantă de dezvăluiri pe pagina sa de Facebook, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări. Printre aspectele pe care vrea să le lămurească se numără vila sa din Afumaţi şi obiectele de artă rămase, firmele "taţilor" ei, deshumarea Mărioarei Zăvoranu şi procesul cu Pepe.

Aceasta a postat un filmuleţ cu vila din Afumaţi şi obiectele de artă rămase şi anunţă că va dona toate hainele mamei sale. Aceasta vinde casa la preţul negociabil de 209.000 de euro, în timp ce obiectele de artă le va vinde cu 19.999 de euro.
"Nu îmi ia NIMENI nicio firmă sau avere lăsată de taţii mei... doar încearcă disperaţii şi hoţii ca DAN PETRESCU, STOIAN IONEL DRAGOŞ, KHALIL etc (...) Eu rabd şi mai am foarte puţin de răbdat până or să plângă şi or să vină în genunchi să-i iert, dar eu nu iert şi nu uit nimic", a declarat Oana în postare. Privitor la deshumarea Mărioarei Zăvoranu, "va fi desemnat un procuror care să se ocupe de caz şi abia aştept nişte popi să-mi facă mie puţină morală", dezvăluie Oana.


Despre procesul cu Pepe, fostul său soţ, Oana spune că nu există un nou proces. Postarea este încheiată cu un avertisment pentru cei ce doresc să-i facă rău Oanei: "De toţi cei care şi-au bătut joc de mine praful s-a ales... şi exemple există şi vor mai continua, că acolo sus, ştiu eu cine mă iubeşte şi de ce, eu încă sunt pe pământ".

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Anunţ de ultimă oră făcut de Oana Zăvoranu! Are legătura cu deshumarea mamei sale: "În cel mai scurt timp o să fie... "

VIDEO / Document-bombă! Corneliu Vadim Tudor, şantajat cu un cont de 3,5 milioane de euro: "Această sumă nu figura în declaraţia de avere!"

Oana Zăvoranu susţine ideea că Vadim Tudor ar fi fost asasinat: "Nu cred că a murit de moarte bună! Eu am nişte bănuieli"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro