VIDEO / Îi desparte o diferență materială de la cer la pământ, dar sunt deciși să se căsătorească. Mihaela și Constantin de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-au vizitat viitorii socri

Mihaela și Constantin / foto: captură tv

Mihaela și Constantin au primit propunerea de a părăsi competiția ”Mireasă pentru fiul meu” și au acceptat imediat acest lucru.

Cei doi au plecat la drum și au ajuns la viitorii socri. Mihaela a mers la părinții lui Constantin la Tălmaciu, iar acesta s-a dus la părinții Mihaelei.

Concurenta a fost surprinsă de mediul în care locuiește logodnicul ei și a făcut tot posibilul ca să se facă plăcută de către aceștia.

Mihaela a făcut curățenie în dormitorul lui Constantin, s-a uitat pe albumele foto ale acestuia și a vorbit cu părinții logodnicului ei. Aceștia au declarat că sunt foarte mulțumiți de Mihaela și că și-o doresc drept noră, chiar dacă au o situație materială diferită de a ei.

De cealaltă parte, Constantin a fost primit cu multă bucurie de către părinții Mihaelei, însă nu l-au invitat în casă. Ea nu a vrut să spună de ce au reacționat astfel părinții ei.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro