VIDEO / Fetele de la ”Mireasă pentru fiul meu” au vărsat lacrimi amare, iar băieții au râs de ele. Nicio fată nu voia să audă așa ceva

Petrecere / foto: captură video

În timp ce fetele s-au distrat singure în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, băieții au rămas la ei în casă și le-au urmărit cum cântă și dansează.

Aceștia au putut să observe detalii pe care în restul timpului nu le bagă în seamă.

”Ce mult s-a îngrășat Loredana. Ați văzut?”, a spus stupefiat Eduard, în timp ce Valentin a observat că nici Liliana nu mai arată ca în prima lună în competiția matrimonială.

”Ce burtă a făcut și Liliana”, a spus logodnicul Adrianei, iar fetelor nu le-a prins foarte bine ca să audă acest lucru.

Fetele au plâns toată seara atunci când și-au adus aminte de cei dragi pe care i-au lăsat la casă și au vărsat lacrimi amare. La finalul petrecerii, concurentele au avut grijă să ascundă băutura rămasă, pentru a nu fi găsită de către băieți și consumată. Fetele au recunoscut că au plâns prea mult, dar au spus că acest lucru nu a avut intenții ascunse.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro