Relația Adrianei cu Valentin, în pericol la ”Mireasă pentru fiul meu”?: ”Am văzut că surâde în colțul gurii de fiecare dată când el vorbește”

Adriana și Valentin / foto: captură video

Este una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, iar astăzi psihologul Cristina Zaharia a venit cu o teorie cât se poate de interesantă.

Aceasta a întrebat-o pe Natașa dacă îl place pe Valentin, după ce a văzut anumite gesturi la concurentă care au pus-o pe gânduri.

”Am văzut o ușoară aplecare către Valentin și am întrebat-o dacă îl place pe Valentin. Ea surâde în colțul gurii de fiecare dată când el vorbește”, a spus psihologul invitat în emisiune pentru a vorbi despre nerăbdarea concurenților de a încălca celebra regulă 25, care interzice relațiile intime.

Natașa s-a apărat și a spus că este apropiată de Valentin numai datorită relației pe care o are cu Adriana care îi este cea mai bună prietenă în competiție.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro