Renunță la bugetul de la ”Mireasă pentru fiul meu” pentru a-i lua inelul de logodnă iubitei. Gestul care a uimit pe toată lumea

Mirela Vaida / foto: captură tv

Unul dintre concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu” se pregătește pentru a face pasul cel mare în competiția matrimonială.

Cosmin și Oana formează un cuplu fericit, iar acesta crede că este momentul ca să o ceară de soție pe iubita sa. Pentru că nu are susținătoari care să îi trimită un inel, acesta s-a gândit să renunțe la bugetul său timp de o lună și să îi cumpere inelul de logodnă Oanei.

Eduard a fost de acord să îl ajute în următoarea lună și să îi dea din mâncarea lui, dar Valentin le-a propus colegilor săi să renunțe la o sumă din bugetul lor pentru a-l ajuta pe Cosmin și să nu stea toată luna fără alimentele proprii.

Băieții au fost de acord, iar mâine, Cosmin intenționează să îi facă o mare supriză Oanei și să îi ofere inelul.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro